Faciliteiten

Een moment voor uzelf, even ontsnappen aan de dagelijkse drukte en helemaal tot rust komen. Dat bieden we u bij Miu-Miu Wellness. We zullen ons uiterste best doen om het u aan niets te laten ontbreken! En dat begint vanzelfsprekend allemaal met een rustgevende omgeving, waar u omgeven bent door luxe en sereniteit.

In een van onze vier sfeervolle en compleet uitgeruste behandelkamers kunt u genieten van de weldaad van een van onze massages of schoonheidsbehandelingen, uitgevoerd door gediplomeerde specialisten. Wilt u een dagje relaxen samen met uw partner of een vriendin? Onze speciale duokamer is ontzettend populair en geeft een ontspannen beleving met gezelligheid. Samen genieten en ondertussen bijpraten: dat kan hier!

Naast onze luxueuze behandelkamers is de salon uitgerust met twee speciale voetmassagestoelen. Leun achterover en laat de masseuse haar werk doen. Onder het genot van een kopje Chinese thee kunt u even volledig ontspannen en u zich binnen de kortste keren als herboren voelen!