Hoofd & Gezichtsmassage

Heeft u regelmatig last van hoofdpijn of migraine? Ervaart u stress en geeft u dat een verdoofd of zeurend gevoel? Met een intensieve hoofd- en gezichtsmassage zult u zich fris, energiek en ontspannen voelen en uw hoofdpijnklachten zullen afnemen. Niet alleen masseren uw hoofdhuid, nek en haren. Op uw gezicht zullen aanvankelijk pijnlijke punten worden aangeraakt, waardoor meridiaanlijnen heropend raken. Dit brengt de balans terug in uw lichaam en laat opgehoopte spanningen zich over het lichaam verspreiden. Zodoende zullen uw klachten snel verminderen.

Hoofd- en gezichtsmassage zoals u het wenst

Aan de hand van uw wensen en pijnpunten, stellen we een gezichtsmassage samen die optimaal effectief is. Maak uw wensen dus kenbaar, zodat u snel resultaat zult ervaren. Niet langer last van hoofdpijn en een open blik met frisse energie: dat is onze missie.

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak voor gezichtsmassage in onze massagesalon in Rotterdam, kunt u het beste een afspraak maken. Wij verwelkomen u graag op een vooraf besproken moment in onze exclusieve salon waar u heerlijk kunt relaxen. Neem vandaag nog contact met ons op (06-26634559 ) of vul het contactformulier in. Kijk voor prijsinformatie op ons tarievenoverzicht.

Graag tot snel!