Lichaamsmassage

Een uitgebreide lichaamsmassage zorgt ervoor dat uw lichaam in balans raakt en uw geest tot rust komt. De lichaamsmassages die Miu-Miu Wellness verzorgt, zijn gebaseerd op eeuwenoude Chinese tradities. Daarbij ligt de aandacht enerzijds op het versoepelen van spieren en het bereiken van ontspanning. Daarnaast is het mogelijk om specifieke aandachtspunten aan te geven. Dan kunnen we hier extra op focussen gedurende de behandeling en ervoor zorgen dat klachten verminderen of u juist op deze plekken extra ontspanning waarneemt. Wat uw doelstelling ook is, na een van onze lichaamsmassages gaat u als herboren de deur uit.

Lichaamsmassage volgens uw wensen

Chinese technieken van lichaamsmassage zijn gericht op huid, spieren, weefsel en botten en gewrichten. Afhankelijk van uw wensen stellen we een behandeling op maat samen, waarbij het zwaartepunt ligt op een van deze gebieden of een combinatie daarvan.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor een lichaamsmassage in onze salon in Rotterdam? Maak uw wensen kenbaar en reserveer op een moment dat u gelegen komt. Om te reserveren kunt u ons contactformulier invullen of bellen met 06-26634559. Kijk voor prijsinformatie op ons tarievenoverzicht.