Pedicure

Verzorgde en gezonde voeten: dat voelt heerlijk en ziet er netjes uit! In onze massagesalon in Rotterdam kunt u terecht voor een uitgebreide (niet-medische) pedicure. Uw voeten worden geweekt in een badje met water en zout. Daarna worden uw nagels geknipt, nagelriemen losgemaakt en eelt verwijderd.  U voeten zijn weer klaar om naar buiten te gaan en ze mogen gezien worden!

Aanbrengen gel nagellak

Bent u bekend met de voordelen van gel nagellak? Door de specifieke aanbrengmethode, kunt u wekenlang genieten van deze harde en stootvrije nagellak! Zowel voor gelakte teennagels als voor de vingers, bent u bij ons aan het juiste adres. Kies voor een kleur of een meer neutrale verzorging en u heeft weken lang plezier van verzorgde voeten en handen.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor een pedicurebehandeling in onze salon in Rotterdam? Neem dan telefonisch contact met ons op via 06-26634559. Ook wanneer u vragen heeft of graag meer informatie wilt ontvangen, kunt u ons bereiken. Vul gerust ook ons contactformulier in, of stuur ons een brticht via WhatsApp/SMS. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Kijk voor prijsinformatie op ons tarievenoverzicht.