Voetmassage

De Chinezen zijn van oudsher expert op het gebied van voetmassage. Weet u dat u vanuit de voeten alle probleemzones in het lichaam kunt aanpakken? Door een combinatie van voetreflexmassage met aandacht voor meridiaanbanen en acapunctuurpunten, kunnen we pijn verlichten of zorgen voor optimale ontspanning. Daarnaast zorgt een behandeling voor een hernieuwde balans in uw lichaam en stimuleert een voetmassage de afvoer van afvalstoffen. U zult zich na afloop energieker en vitaler voelen! En niet te vergeten, heerlijk ontspannen…

Voetmassage volgens uw wensen

Heeft u speciale aandachtspunten, bent u moe of futloos en wilt u graag beter in uw vel zitten? Laat ons weten wat u graag met een Chinese voetmassage wilt bereiken en we stemmen de massagesessie volledig op uw wensen af.

Afspraak maken

Een afspraak maken voor voetmassage gaat heel eenvoudig. Wilt u een afspraak maken in onze salon in Rotterdam? Reserveer dan door het contactformulier in te vullen of telefonisch contact op te nemen via 06-26634559. Kijk voor prijsinformatie op ons tarievenoverzicht.