Zwangerschapsmassage

Wanneer u zwanger bent verandert uw lichaam voortdurend! In de eerste maanden kunt u behoorlijk futloos zijn, daarna barst u juist weer van de energie en in de laatste weken van de zwangerschap kan het soms behoorlijk zwaar zijn. Hoe dan ook, tijdens de zwangerschap is het soms ontzettend fijn om even een momentje voor uzelf te hebben. In onze massagesalon in Rotterdam kunt u even ontsnappen aan de dagelijkse drukte en stilstaan bij deze bijzondere tijd. Een uitgebreide zwangerschapsmassage zorgt ervoor dat u heerlijk kunt relaxen en even alles om u heen vergeet. Samen zijn met uw kindje en het hardwerkende lichaam alle aandacht geven die het verdient. Tijdens een zwangerschapsmassage komt het volledige lichaam aan bod. We verlichten pijnpunten, zorgen voor ontspanning en besteden extra aandacht aan de delen van het lichaam die het extra zwaar hebben. Vol met nieuwe energie kunt u er weer tegenaan!

Zwangerschapsmassage zoals u het wenst

Brengt uw zwangerschap bepaalde kwaaltjes met zich mee? Heeft u last van bepaalde spieren of gewrichten? Laat het ons weten en we stemmen de zwangerschapsmassage zo goed mogelijk op uw wensen aan.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor zwangerschapsmassage in onze massagesalon in Rotterdam? Neem dan telefonisch contact met ons op op 06-26634559. Vanzelfsprekend staan we ook voor u klaar als u vragen of wensen heeft. Ook via het contactformulier kunt u uw vragen stellen. Kijk voor prijsinformatie op ons tarievenoverzicht.

Graag tot ziens!